Tots els pobles
Comproveu la mostra/vídeo

Comproveu la mostra/vídeo

Inici> Comproveu la mostra/vídeo

Suport a col·laboradors

1. Serveis de consultoria de joieria sènior

Per tal de servir-vos millor i escoltar les vostres necessitats, us oferim consultors de joieria sènior amb experiència. Durant el període de cooperació, l'ajudarem a entendre més a fons el coneixement professional de la indústria de la perla i tenir una visió de la situació actual i la tendència futura del mercat de la indústria. Si esteu interessats a col·laborar amb nosaltres, si us plau  contacti'ns.

● 1.1 Coneixements i habilitats professionals

Hem configurat el mòdul d'Educació al lloc web oficial per mostrar el coneixement de la perla. Com a columna de ciències de les xarxes socials, el nostre Facebook impulsa regularment la divulgació científica relacionada per oferir-vos més informació. 

Si voleu tenir un intercanvi de coneixements de producte en profunditat amb professionals, si us plau  contacti'ns. Espero saber de tu.

● 1.2 Situació actual del sector 

Hem estat arrelats a la indústria de les perles durant 17 anys i tenim una gran experiència en tecnologia de cria, tecnologia de processament, situació del mercat i tendència futura. Si voleu saber més sobre el sector, si us plau contacti'ns.

2. Suport al producte

Mentre proporcionem el producte en si, esperem oferir-vos un servei atent al voltant del producte. A continuació es mostren els nostres serveis de valor afegit del producte. Si voleu saber més sobre els serveis de valor afegit dels productes, si us plau contacti'ns.

● 2.1 Personalització de la demanda

Podem afegir el logotip al propi producte o al paquet exterior. Es cobrarà una tarifa pel servei.

Respectem l'originalitat i salvaguardem els interessos de la marca. Quan personalitzeu el logotip del producte, necessitem que mostris els documents rellevants de la marca comercial o l'autorització del logotip de la marca.

● 2.2 Vídeo del producte/Fotografia d'imatges 

Us oferim fotografies i vídeos gratuïts fets per la nostra empresa sense logotip. Tanmateix, si necessiteu una personalització personalitzada, us cobrarem un suplement.

● 2.3 Enviament de producte  

Oferim servei d'enviament de gota. La nostra empresa emetrà una llista de lliurament detallada i utilitzarà la capçalera estàndard de la llista. Si us plau  contacti'ns per més informació.


Adreça: D0423-0430 Shanxiahu Pearl Market, ciutat de Zhuji, província de Zhejiang, Xina

Telèfon/whatapp:+86 13967560611

Correu electrònic: [protegit per correu electrònic]

També pots omplir el formulari de la dreta, ens posarem en contacte amb tu un cop rebem el teu missatge.


Categories populars