Tots els pobles
Notícies

Notícies

Inici> Notícies

La superestrella internacional Irene Wan va signar amb èxit un contracte amb la famosa marca nacional de perles "Integrity"

Temps: 2016-04-09 Accessos : 39

El 8 d'abril de 2016, l'empresa Integrity pearl, una coneguda marca nacional de perles, va signar oficialment una superestrella internacional Irene Wan com a portaveu de la seva marca. La cerimònia de signatura es va celebrar al Pullman Hotel Shanghai, que també va rebre un fort suport del govern local.

 

Pel que fa a Irene Wan com a portaveu dels productes de perles, el portaveu de la companyia de perles Integrity va dir que l'aspecte intel·lectual i elegant de la pròpia "deessa" d'Irene Wan i el profund patrimoni cultural coincideixen perfectament amb les característiques i la connotació de la marca de perles de la companyia Integrity pearl, que pot mostrar-se bé. la classicitat, la moda i l'elegància de la marca de l'empresa Integrity pearl i transmeten la bellesa de perles a més gent.

 

Al mateix temps, la mateixa Irene Wan va admetre que li agradaven molt les perles i que podia mostrar el seu comportament digne i elegant sense importar la roba que portés. El motiu pel qual va triar Shuinianhua va ser precisament mogut pel seu focus.

 

Com va dir Irene Wan, Zhuji Integrity pearl Co., Ltd. s'ha centrat en la cristal·lització de la indústria de les perles. Després de tres generacions de funcionament, ara hem format una de les poques empreses de perles de tota la cadena de la indústria que integren cria, processament, venda a l'engròs i.

 

La xarxa de vendes de l'empresa Integrity pearl s'estén per tot el món, integrant un sistema de màrqueting complet que inclou vendes de taulell de marques, vendes OEM i OEM, vendes de comerç electrònic en línia i vendes de compres de televisió. Ha estat convidat a convertir-se en membre del Consell del Seminari de Desenvolupament de la Indústria Global de Perles diverses vegades i ha participat en l'organització conjunta de seminaris d'exportació d'empreses de perles xineses diverses vegades, gaudint d'una gran reputació en la indústria de les perles a casa i a l'estranger.


图片 2

Anterior: Zhuji Integrity pearl Co., Ltd va participar al 36 de setembre de HK Jewelry & Gem

Següent: cap

Categories populars