Tots els pobles
Notícies

Notícies

Inici> Notícies

Les perles Zhuji són molt buscades a l'Exposició de joieria de Hong Kong

Temps: 2024-03-02 Accessos : 8

Recentment, perles produït a la ciutat de Zhuji, província de Zhejiang, va rebre una gran atenció a la 40a Exposició Internacional de Joieria de Hong Kong celebrada a Hong Kong. Zhuji ha contractat el 70% dels del món perles d'aigua dolça i el 90% de les perles d'aigua dolça de Hong Kong, fet que li val el títol de "el centre de producció i venda de perles d'aigua dolça més gran del món".

El 2023, Zhuji "Pearl Group" va debutar a l'Exposició de joieria de Hong Kong, rebent comandes de més de 1.5 milions de iuans i atraient compradors professionals de 133 països i regions per establir una cooperació a llarg termini amb centenars de socis comercials estrangers. Aquest any, hi ha una gran varietat de joies de primer nivell de Zhuji, que inclouen perles de colors i joies d'elaboració única, que són una festa per als ulls.

图片 1

Durant l'espectacle, el vídeo promocional de "World Pearl Town" es va continuar emetent a la pantalla de Causeway Bay. Al mateix temps, el grup Zhuji ha negociat i cooperat amb diverses empreses conegudes en disseny d'investigació i desenvolupament, promoció de la marca, funcionament del mercat i altres aspectes, promovent encara més Zhuji Pearl a l'escenari internacional.

图片 2

Anterior: Conferència Mundial de Perles de Shanxiahu 2024

Següent: Zhuji Integrity Pearl Co., Ltd va participar al 2023 HK Jewelry & Gem

Categories populars